Marco Mark

Graag stellen wij aan u voor: Marco Mark!

Marco Mark is geen nieuw gezicht meer in het Nederlandse genre maar gaat voor de top!


Hieronder een overzicht van Marco tot heden


2007: Covers op feesten en partijen waren zijn specialiteit, met nummers van o.a. Andre Hazes, Jan Smit en Frans Duijts en niet ongezien want in 2008 het eerste resultaat.


2008/2009: Marco werkt mee aan het “Tribute to Andre Hazes” concert in de Powerzone Amsterdam en gaf zijn visite kaartje af.


2010: Verschillende evenementen boeken Marco en Marco deelt het podium met artiesten als Nick & Simon, Wolter Kroes,Jan Smit,Gerard Joling, Corry Konings en Frans Duijts. Marco brengt zijn eerste eigen nummer “Zomerliefde” uit, ook zijn videoclip wordt met grote regelmaat gedraaid op TV Oranje. Tijdens zijn optreden op het Groene Hart Festival bleek dit nummer een waar succes bij de liefhebbers van de Nederlandstalige muziek! In september lanceert Marco Mark tijdens het Mega Piratenfestijn in Katwijk zijn tweede eigen nummer “Morena” ten gehore met als gevolg 15.000 zwaaiende feestgangers!


2011: Marco gaat de studio in voor zijn derde single “Als ze zegt dat ze gaat” De videoclip voor dit nummer is opgenomen tijdens het Groene Hart Festival 2011. Dit nummer is voor een speciale actie van Remia op cd uitgebracht


2012: Inmiddels is Marco's vierde single“Geluk (is niet te koop)” uitgekomen en staat Marco komende zomer geboekt voor een aantal van de grotere evenementen die ons land kent.

En daarnaast heeft hij ook nog mee gewerkt aan de nieuwe single van Woerden konnekt waar hij het refrijn en de vocals van heeft ingezongen,deze single kwam op 5 binnen bij iTunes


2013: Heeft Marco zijn 5e single (Dans met mij)uitgebracht en kwam binnen op nummer 4 in de i Tunes top 100


2014/2017: Is Marco Mark een veel geboekte artiest op diverse grote festivals die ons land kent zoals:Mega piratenfestijn,Groenehart festival,Holland zingt Hazes,SBS 6,100%NL diverse feestweken en cafés in binnen en buitenland, en stond hij in het voorprogramma van Marco Borsato!


2018/2019: staat Marco als vaste artiest in diverse voetbalstadions . En heeft hij inmiddels zijn eigen evenement Marco Mark and Friends wat 2x per jaar plaats vind en waar hij samen met een tal van artiesten elke keer weer een groot feest van maakt.


2020: In Januari Zal Marco Mark weer de studio ingaan om 2 nieuwe singles op te gaan nemen.

En is hij bezig om een groot event te organiseren Marco Mark & Friends XXL Met diverse grote namen.


2021: Vanaf Januari is Marco samen met niemand minder als Frank van Etten de studio ingegaan voor het opnemen van een compleet nieuw album

Waar de eerste singles (Al jouw leugens en verhalen) met als bonus track (Een leven zonder zorgen) en Lach de wereld tegemoet inmiddels al uitgebracht zijn.

Vele nummers die op het album zullen verschijnen worden ook als single uitgebracht.